Velvære, indefra og ud – Online qigong workshop

Velvære, indefra og ud Online qigong workshop for nybegyndere

Denne workshop er en introduktion til qigong for dig som ikke har prøvet qigong før, eller som kun har prøvet det nogle få gange.

Det er denne her workshop der er starten på din qigong forelskelse – det er nemlig her du får basis viden om f.eks. hvad qigong er, og hvorfor vi laver øvelserne som vi gør.

Når du har deltaget på workshoppen her, har du et godt udgangspunkt til at følge qigong-undervisningen fremadrettet, fordi du har fået en basis forståelse for hvorfor vi står, og bevæger os, som vi gør. Samtidig er det en “smags-prøve-workshop”, med det mener jeg, at det ikke er et foredrag – det er i stedet en “prøv det selv, og hør hvorfor/hvordan- workshop” 🙂

Du vil opleve hvordan du, i løbet af workshoppen, bevæger dig fra hovedet og tankerne og ned i kroppen, og på den måde afstresser og kommer mere til stede i nuet. På den måde vil du opleve velvære – indefra og ud.

Du kan læse mere om hvad qigong er her og hvad det er godt for her.

Indhold på workshoppen

Tænd for din skærm, og få en dejlig start på din formiddag, med halvanden times ”smagsprøve” på qigong.

Vi udfører qigong i 1,5 time, hvor jeg samtidig løbende orienterer kort om de mest relevante basisprincipper i qigong, som er relevante for de øvelser vi skal udføre. Fokus er dog primært på, at du på denne workshop skal mærke og opleve qigong på egen krop og sind, så du kan få en spirende fornemmelse af hvad qigong er, og kan gøre for dig.

Du vil i løbet af workshoppen få prøvet forskellige enkle qigong øvelser, der bl.a. har fokus på afstresning, afspænding, vejrtrækning, kropsholdning, kropsbevidsthed og smidighed. 

Vi afslutter med en kortere meditation.

Du kan læse mere om min undervisningsstil her.

Dato: DER KOMMER NY DATO SNAREST

Pris: 100kr.

Klik her for at tilmelde dig workshoppen

OBS: hvis du tilmelder dig min nyhedsmail, får du en rabatkode på 25%, til brug til denne workshop. Så husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev INDEN du køber, hvis du gerne vil have rabatkoden.

(OBS: Hvis der bagefter er stemning for det iblandt deltagerne, vil der efter workshoppen være 10-15 minutter, hvor vi kan runde af, og sige hej til hinanden. (OBS: Dette er udover de halvanden time der er afsat til selve workshoppen, da det ikke er sikkert, at alle ønsker at deltage i dette).

Du kan deltage i workshoppen uanset om du har fysiske skavanker, eller ej, om du er ung eller gammel, og uanset om du har prøvet qigong eller lignende før. (Du må dog meget gerne kontakte mig, hvis du har skavanker, eller hvis du tænker, at du vil have behov for at sidde ned i løbet af undervisningen, sådan at jeg har mulighed for at indtænke det i planlægningen af øvelserne. Du kan kontakte mig her: kontakt@qigongroogbalance.dk  (Vær dog opmærksom på IKKE at sende personfølsomme oplysninger)).