Workshops og events

Er der et arrangement eller en workshop som du er særligt interesseret i skal arrangeres igen, eller et bestemt tema du ønsker en workshop indenfor, er du velkommen til at kontakte mig på mail: kontakt@qigongroogbalance.dk

Workshops

Qigong Plussize Kvinder – workshop på 2 lørdage (ved Sundhedsteamet Horsens) – læs mere om workshoppen her

Læs mere om Plussize qigong her

**********


Velvære, indefra og ud ~ Online qigong workshop for nybegyndere – læs mere om workshoppen her

Du kan læse mere om hvad qigong er her og hvad det er godt for her.

Du kan også læse mere om min undervisningsstil her.

**********

Tidligere arrangementer og events

Herunder kan du se hvilke tidligere arrangementer og events der har været, så du kan danne dig et indtryk af hvad der evt. kommer igen på et tidspunkt.

Er der et arrangement eller en workshop som du er særligt interesseret i skal arrangeres igen, eller et bestemt tema du ønsker en workshop indenfor, er du velkommen til at kontakte mig.

International Qigong Dag er en årlig tilbagevendende dag, hvor der på den sidste lørdag i april, verden rundt udøves (enten Tai Chi eller) Qigong i tidsrummet imellem kl. 10.00 – 12.00, efter national tid. Det, at det er efter ”national tid”, vil sige, at som jorden drejer rundt, vil der døgnet rundt være nogle der udfører (Tai Chi eller) Qigong. Denne dag er udbydes der gratis Qigong rundt om i verden. Dagen er en fejring af Tai Chi og Qigong, og tager udgangspunkt i et ønske om at udbrede begge deles positive essens og indvirkning, til så mange mennesker som muligt, verden over.

Hvorfor Qigong for plussize? – Se mere om dette her.