Workshops og events

OBS: Pga. Covid-19 situationen foregår al min undervisning pt. online via programmet Zoom.

Workshop 2021

Velvære, indefra og ud ~ Online qigong workshop for nybegyndere

Denne workshop er en introduktion til qigong for dig som ikke har prøvet qigong før, eller som kun har prøvet det nogle få gange.

Du vil opleve hvordan du, i løbet af workshoppen, bevæger dig fra hovedet og tankerne og ned i kroppen, og på den måde afstresser og kommer mere til stede i nuet. På den måde vil du opleve velvære – indefra og ud.

Du kan læse mere om hvad qigong er her og hvad det er godt for her.

Indhold på workshoppen

Tænd for din skærm, og få en dejlig start på din søndag formiddag, med halvanden times ”smagsprøve” på qigong.

Vi udfører qigong i 1,5 time, hvor jeg samtidig løbende orienterer kort om de mest relevante basisprincipper i qigong, som er relevante for de øvelser vi skal udføre. Fokus er dog primært på, at du på denne workshop skal mærke og opleve qigong på egen krop og sind, så du kan få en spirende fornemmelse af hvad qigong er, og kan gøre for dig.

Du vil i løbet af workshoppen få prøvet forskellige enkle qigong øvelser, der bl.a. har fokus på afstresning, afspænding, vejrtrækning, kropsholdning, kropsbevidsthed og smidighed. 

Vi afslutter med en kortere meditation.

Du kan læse mere om min undervisningsstil her.

Dato: Søndag d. 7. marts 2021 kl.10.00 -11.30

Pris: 100kr.

Klik her for at tilmelde dig workshoppen

OBS: der er begrænset pladsantal.

OBS: hvis du tilmelder dig min nyhedsmail, får du en rabatkode på 25%, til brug til denne workshop. Så husk at tilmelde dig mit nyhedsbrev INDEN du køber, hvis du gerne vil have rabatkoden.

(OBS: Hvis der bagefter er stemning for det iblandt deltagerne, vil der efter workshoppen være 10-15 minutter, hvor vi kan runde af, og sige hej til hinanden. (OBS: Dette er udover de halvanden time der er afsat til selve workshoppen, da det ikke er sikkert, at alle ønsker at deltage i dette).

Du kan deltage i workshoppen uanset om du har fysiske skavanker, eller ej, om du er ung eller gammel, og uanset om du har prøvet qigong eller lignende før. (Du må dog meget gerne kontakte mig, hvis du har skavanker, eller hvis du tænker, at du vil have behov for at sidde ned i løbet af undervisningen, sådan at jeg har mulighed for at indtænke det i planlægningen af øvelserne. Du kan kontakte mig her: kontakt@qigongroogbalance.dk  (Vær dog opmærksom på IKKE at sende personfølsomme oplysninger)).

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tidligere arrangementer og events

Herunder kan du se hvilke tidligere arrangementer og events der har været, så du kan danne dig et indtryk af hvad der evt. kommer igen på et tidspunkt.

Hvorfor Qigong for plussize? – Se mere om dette her.

Qigong og Suppe d. 20.8.2020 Foto: Randi Krog.