Workshops og events

Er der et arrangement eller en workshop som du er særligt interesseret i skal arrangeres igen, eller et bestemt tema du ønsker en workshop indenfor, er du velkommen til at kontakte mig på mail: kontakt@qigongroogbalance.dk

Kommende workshops

I samarbejde med Centralhotellet Odder afholder jeg Qigong undervisning for kvinder.

Hvor/hvornår: Torsdag d. 8. September 2022, kl. 18.00.

Hvad kan du forvente:

Du vil til start kort blive introduceret til qigong – hvad det er og hvad det kan, hvorefter vi gør qigong, så du kan prøve det på egen krop og sind. Vi vil gøre forskellige qigong øvelser, der bl.a. vil kunne afspænde og afstresse dig, gøre dine led smidigere og dine muskler stærkere og lade dig sanse dig selv mere. 

Aftenens fokus er qigong for kvinder, så der vil være et ekstra fokus på qigong øvelser der er gode for kvinder i alle aldre. 

Hvem ved, måske er der en øvelse eller to, som du kan tage direkte med hjem og bruge næste gang du f.eks. har menstruationssmerter, migræne eller bare ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra.

Hvad er qigong:

Qigong er ”mindfulness i bevægelse”. En over 1000 år gammel kinesisk bevægelsesform, som yoga og taichi, udspringer fra. 

Qigong består af blide, rolige bevægelser, dybe åndedrag, skabelse af indre billeder og styrkelse af livsenergien (qi). Øvelserne, i den form for qigong som undervises i her, har fokus på at skabe indre ro og balance, afstresse sind og krop, og samtidig afspænde og styrke kroppen. 

Øvelserne laves som udgangspunkt stående, men alle øvelserne vil ved behov kunne udføres med evt. tilpasninger (f.eks. siddende), og alle kan derfor deltage.

Praktisk:


Medbring gerne en flaske vand, og hav løst tøj på som du kan bevæge dig i. Bare fødder, eller strømper som du kan stå fast i fungerer bedst. 

Undervisningen varer halvanden time, inkl. en kort drikkepause. 

Vi ses 🙂

Du kan læse mere om hvad qigong er her og hvad det er godt for her.

Du kan også læse mere om min undervisningsstil her.

**********


Tidligere arrangementer og events

Velvære, indefra og ud ~ Online qigong workshop for nybegyndere – læs mere om workshoppen her

**********

Herunder kan du se hvilke tidligere arrangementer og events der har været, så du kan danne dig et indtryk af hvad der evt. kommer igen på et tidspunkt.

Er der et arrangement eller en workshop som du er særligt interesseret i skal arrangeres igen, eller et bestemt tema du ønsker en workshop indenfor, er du velkommen til at kontakte mig.

International Qigong Dag er en årlig tilbagevendende dag, hvor der på den sidste lørdag i april, verden rundt udøves (enten Tai Chi eller) Qigong i tidsrummet imellem kl. 10.00 – 12.00, efter national tid. Det, at det er efter ”national tid”, vil sige, at som jorden drejer rundt, vil der døgnet rundt være nogle der udfører (Tai Chi eller) Qigong. Denne dag er udbydes der gratis Qigong rundt om i verden. Dagen er en fejring af Tai Chi og Qigong, og tager udgangspunkt i et ønske om at udbrede begge deles positive essens og indvirkning, til så mange mennesker som muligt, verden over.

Hvorfor Qigong for plussize? – Se mere om dette her.