Onsdags Qigong – Online

Klik på linket her for tilmelding og betaling

Onsdags Qigong Online er for dig der ønsker en fordybende og nydelsesfuld pause midt på ugen, hvor du får mulighed for at vende blikket indad, komme ud af hovedet og ned i kroppen.

Det er afvekslende qigong undervisning, hvor vi hver gang kommer godt omkring med de forskellige øvelser. Vi vil lave øvelser som f.eks. kan have fokus på: afstresning, smidighed, styrke, afspænding, smertedæmpning, fordybelse, åndedræt og kropsbevidsthed. Der kan også nogle gange være undervisning med et bestemt tema.

Holdet er for begyndere og letøvede.

Al undervisningen vil desuden altid tage udgangspunkt i min generelle undervisningsstil, som du kan læse mere om her.

Undervisningen er “drop in”. Det vil sige, at du ikke binder dig for en bestemt periode – du kan deltage de gange du ønsker, og du betaler kun for de gange, da du enten betaler pr. gang eller via klip på dit klippekort (Se mere her).

Undervisningen varer 1 time, inkl. en kort drikkepause ca. midtvejs.

Hvem kan deltage:

Du kan deltage uanset om du har fysiske skavanker, eller ej, om du er ung eller gammel, og uanset om du har prøvet qigong eller lignende før. I qigong tager vi nemlig altid udgangspunkt i mottoet ”Less is more” – hvilket konkret betyder, at hvis du kan mærke at noget i undervisningen/øvelsen gør ondt i din krop, så bør du lave bevægelsen mindre. Lyt til din krop.

Det vil dog være en fordel for dig, hvis du først enten har deltaget på et af mine fysiske hold, eller på min workshop “Velvære – indefra og ud (læs evt. mere om workshoppen her), da du dér vil have fået en simpel basis viden om hvad qigong er, og går ud på.

Dato: Onsdage kl. 19.00.

Pris: 70kr. pr. gang – med mindre du anvender klippekort. Se priser her.

Klik på linket her for tilmelding og betaling