Jeg læser en del bøger om krop, sind, bevægelse – ja alt muligt forskelligt, der relaterer sig til qigong i et eller andet omgang. Nogle gange får jeg fat i bøger som jeg tænker, at dig som følger mig, måske kunne have gavn af at læse
Derfor kommer der et nyt segment her på siden:

Bog anbefalinger 😊❤️

Det bliver bøger, som jeg tænker, du vil kunne få noget ud af uanset om du er ny indenfor emnerne eller ej. Ligesom med qigong er et af mine fokus nemlig, at jeg gerne vil gøre det let at gå til for dig ❤️

Derfor, let me introduce:

❤️📚’Bog anbefaling af: Kroppen taler – lær at lytte (af Martin Bonde Mogensen og Mikael Kyner fra Kropsinstituttet, i samarbejde m. Jo Brand).

Hvis du har lyst til at vide noget (mere?) om hvordan dine følelser hænger sammen med din krop, kan bogen her, være en god indføring i det.
Den gennemgår struktureret hvordan f.eks. du bærer din psykiske og følelsesmæssige byrde i skuldrene, og hvordan det kan give problemer.
Bogen kommer også med forskellige løsningsforslag og øvelser.
Bogen er let at gå til og forstå.

Den viden jeg har fået med fra bogen, tager jeg med mig videre i mit arbejde med qigong.

Hvilken bog har du senest læst? Og er det en du kan anbefale, så fortæl det i en kommentar ❤️😊

God læselyst 😊

(Og det er på ingen måde “sponsoreret reklame” – jeg har selv fundet, opsøgt, købt og betalt bogen).