Grundet Covid-19 har jeg rykket min undervisning online. Jeg vil naturligvis frygtelig gerne have dig med online, så du kan fortsætte med at lave qigong med mig. Men måske er du lidt usikker på om online undervisning er noget for dig. Måske er du også lidt nervøs omkring det tekniske?

Derfor har jeg lavet en liste over 5 umiddelbare fordele, der er ved online undervisning. Efterhånden som jeg opdager flere, vil jeg tilføje dem på listen.

Løbende vil jeg også skrive om hvordan du kan håndtere nogle af de typiske tekniske ting, der kan fylde i dine overvejelser.

Måske har du selv, allerede nu, nogle fordele der mangler på listen? 😊

5 fordele ved online undervisning:

1. Du behøver ikke at tage nogen steder hen for at deltage

Helt basis og praktisk punkt, I know. Men alligevel en faktor, som kan være rart for dig at kunne slippe for. Fordi det er online undervisningen foregår, og du dermed ikke skal ud ad døren, sparer du transporttid, bekymringer omkring trafik og parkering. Og desuden sparer du også pengene på benzin.

Er du ligesom mig, slipper du også for stresset at skulle styre rundt, for at nå ud ad døren til tiden (så er dét indrømmet) 😉. I princippet kan du, ved online undervisning, bare trille ud af sengen, tænde skærmen og være med 😊

Den tid og energi du sparer på de ting, ender samtidig, i sidste ende, med at give dig mere tid til andre ting i dit liv, som du også gerne vil være nærværende i 😊

2. Du kan stå helt i fred fra andres øjne, hvis du ønsker det

Ved online undervisning står du derhjemme, og kan, hvis du vil, slukke for dit kamera, så vi andre ikke kan se dig.  Derfor kan du helt selv vælge om du vil deltage iført nattøj og fedtet hår, balkjole og makeup i hele ansigtet eller halvt klædt ud som nissetøj og halvt klædt ud som Batman. Det er dit helt eget valg 😊

For dig, der hurtigt kan blive overvældet og udtrættet af at få mange indtryk ind, kan det desuden være en hjælp, at du ikke skal forholde dig fysisk til de andre deltagere. Du kan nemlig vælge kun at kunne se mig, og altså ikke se de andre deltagere, på skærmen.  Du kan dermed 100% koncentrere dig om dig selv og din egen oplevelse.

Og lad os bare være ærlige – du kunne garanteret godt bruge, bare at have lidt fokus på dig selv, for en gangs skyld? Her har du muligheden 😊

3. Du er omgivet af din egen form for hygge og atmosfære

Ved fysisk undervisning bestemmer du ikke selv omgivelserne – der deltager du bare der, hvor undervisningen nu finder sted, og i den atmosfære der er dét sted.

Ved at deltage online, bestemmer du selv dine omgivelser og din atmosfære. Du bestemmer hvor varmt der skal være i rummet, hvor meget lys der skal være tændt, hvad der skal dufte af, osv. Dermed har du mulighed for skabe din helt egen personlige, hyggelige, rare, lækre atmosfære imens du deltager i undervisningen.

Så frem med hyggen! 😊

4. Du kan deltage fra hele landet – og endda tage mig med på ferie

Fordi det er online, har du mulighed for at deltage fra hvor end du befinder dig i verden – så længe der er internet selvfølgelig 😉

Det betyder, at du både kan stå hjemme i din egen stue/soveværelse/have, du kan stå i skoven eller i parken, ja du kan endda tage mig med på ferie, og deltage i undervisningen fra hotelværelset, svigermors ødegård, eller badestranden!

Det giver frihed og fleksibilitet til dig 😊

5. Du skal ikke bekymre dig om smitte af Covid -19.

Sidst, men (desværre) ikke mindst: I den situation som verden er i på nuværende tidspunkt, er denne her jo nødt til at være med på listen over de klare fordele der er ved, at deltage i online undervisning.

Jeg må dog indrømme, at jeg glæder mig til, på sigt, at kunne slette lige dette her punkt fra listen 😉

Har du tilføjelser som du synes, mangler på listen, er du velkommen til at skrive en mail til mig på kontakt@qigongroogbalance.dk

Du kan se mine online hold her

Varme hilsner, Nanzie