Qigong – Ro og Balance Blog

Udvalgt

At være plus size deltager: Jeg VED det, jeg kender det, og jeg forstår det!

Hvorfor taler jeg så meget om plus size qigong, og hvorfor er det så vigtigt for mig, at undervise i? 🤷‍♀️

Det gør jeg, fordi jeg VED hvordan du, som plus size deltager, har det med at skulle deltage på et motionshold. At du er fyldt med overvejelser omkring det pga. din størrelse.

Jeg VED, at du har gjort dig tanker om, om du mon er den største i lokalet. Om du nu kan holde til det, og om alle kommer til at kigge på dig og tænke, at du da ikke hører til der 🙄

Jeg VED, hvilke overvejelser og tanker du har gjort dig om dit træningstøj inden: “mon det nu sidder godt nok, løst nok”, og du tænker: “shit, det var svært overhovedet at finde noget ordentligt i den størrelse” 🥴

Jeg VED, hvorfor du stiller dig allerbagerst i lokalet, og prøver at gøre dig så lidt bemærket som muligt 😔

Jeg VED, hvordan du har det, når du er i tvivl om, du gør øvelserne rigtig nok, godt nok, pænt nok🤔

Jeg VED, hvordan det føles, når du dunker dig selv oven i hovedet over, at det er svært at følge med i tempoet, at du pruster og stønner, og tænker: “fuck, den der øvelse fungerer ikke for mig, fordi maven/låret/osv. er i vejen, bare de andre ikke ser det!”😳

Og jeg VED, hvordan det føles, når motion og bevægelse er forbundet med negativitet, skam og selvlede i sådan en grad, så du oplever, at det er nemmest helt at holde dig fra det, for at undgå flere dårlige oplevelser med det 😥
Det at undgå det, bliver en måde at forsøge at passe på dig selv på❣️

Jeg VED, hvordan det føles, og jeg kender det SÅ godt! Og jeg forstår det ❤️

MEN jeg VED OGSÅ

MEN jeg VED OGSÅ, hvordan det føles, at GENOPDAGE sin krop, på en positiv måde, igennem NYDELSESFULD bevægelse 🙂

At mærke og opleve, at der faktisk er noget bevægelse, som din krop GODT KAN. Noget bevægelse som føles…RART! 😊

Noget bevægelse hvor det IKKE handler om at præstere, men bare om at VÆRE og OPLEVE 🤲

At opleve FREMGANG i det som kroppen kan, på en stille, rolig og blid måde💪

Det VED jeg OGSÅ hvordan føles, og det er bl.a. andet dét, som jeg, med plus size qigong, så gerne vil give videre til dig, som plus size deltager på mine hold ❤️😊

Varme hilsner, Nanzie

Udvalgt

Velkommen til bloggen

Hvis du har været til min undervisning, ved du sikkert allerede, at jeg har mange ord at sætte på qigong, og om hvorfor det er så godt og relevant. Jeg er jo vild med det, og vil så gerne fortælle dig om det!

Meeeen da det er umuligt at sige alle de ekstra informationer om qigongens væsen og relevans som jeg gerne vil, i undervisningen (det er jo ikke et foredrag du er til 😉 ), har jeg besluttet mig for, at lave en blog!

Her på bloggen vil jeg løbende skrive indlæg om Qigong, Ro og Balance, eller emner som jeg vurderer har en relevans for, eller sammenhæng til, det.

Det kan f.eks. være indlæg om hvorfor Wuji stance er så virkningsfuld, og samtidig så enkel. Eller det kan være om hvorfor Plus Size Qigong er relevant og vigtigt. Eller om qigongs indvirkning på stress.

Herudover vil der også kunne komme links til artikler eller undersøgelser (f.eks. om virkningen af qigong).

Du kan desuden også følge mig på både Facebook og Instagram. Men de lidt længere skriv, vil primært komme på bloggen her. Jeg sørger for at linke til dem på både Facebook og Instagram, når de bliver lagt op herinde.

Jeg håber, at du vil følge med.

Varme hilsner, fra Nanzie

Hvad du ønsker mere generel viden om hvad Qigong er, kan du læse mere via linket her.